• info@conplus.com.gr
 • 2310930778

 

Νέες κατοικίες

Στην κατασκευή σπιτιού, ο σωστός και πρωτοποριακός σχεδιασμός, ακολουθείται από ακριβή αποτύπωση στην πραγματοποίηση του έργου. Το γεγονός αυτό δεν αποκλείει τη συνεχή επιμονή και προσήλωση στην τήρηση των διεθνών standards ποιότητας. Οι εργασίες γίνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα από ελληνικούς και ευρωπαϊκούς φορείς. Η ποιότητα της κατασκευής σπιτιού συνοδεύεται από ταχύτητα αποπεράτωσης του έργου. Η επίβλεψη των εργασιών γίνεται από έμπειρη ομάδα μηχανικών και εργοδηγών. Η σχέση κόστους - ποιότητας βρίσκεται πάντα σε επίπεδο πολύ ικανοποιητικό για τον πελάτη.

Ειδικότερα, τα τελευταία χρόνια ο κόσμος δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία στο ενεργειακό ζήτημα. Η εξοικονόμηση ενέργειας σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας είναι πρωταρχικός στόχος (και αντίθετα η αλόγιστη σπατάλη έχει ως αποτέλεσμα μεγάλα τιμολόγια). Η ευρωπαϊκή οδηγία για την εξοικονόμηση ενέργειας στις νέες κατοικίες, έχει περάσει και στην Ελληνική Νομοθεσία από το 2012. Κάθε λοιπόν νέα κατοικία υποχρεούται να είναι «θωρακισμένη» με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι σύμφωνη με το νέο ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων) για βελτίωση ενεργειακής απόδοσης, μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος. Η χρήση οικολογικών και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών είναι -και για την εταιρία μας- απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε κατασκευή Νέας Κατοικίας.

Προδιαγραφές Νέας Κατοικίας

 1. Ασφάλεια έργου – εργατοτεχνικό προσωπικό με ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης.
 2. Αρχιτεκτονική πρόταση: Μελέτη και ανάλυση των απαιτήσεων και παρουσίαση της σχεδιαστικής πρότασης.
 3. Εκσκαφές – θεμελιώσεις: σύμφωνα με τους σχετικούς οικοδομικούς κανονισμούς.
 4. Οικοδομικός σκελετός και άοπλα σκυροδέματα.
 5. Τοίχοι πλήρωσης, τζάκια.
 6. Επιχρίσματα – σοβάδες.
 7. Υδραυλικές εγκαταστάσεις – εγκαταστάσεις ομβρίων – αποχετεύσεις.
 8. Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις – αυτοματισμοί, θεμελιακή γείωση.
 9. Κιγκλιδώματα.
 10. Δάπεδα – κοινόχρηστοι χώροι – κλίμακες.
 11. Θέρμανση (συμβατική – ενδοδαπέδια)
 12. Κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα, PVC
 13. Χρωματισμοί
 14. Έπιπλα κουζίνας – ντουλάπες
 15. Είδη υγιεινής – μπαταρίες

 

Ξεκινήστε το έργο σας!

Ανακαινίσεις καταστημάτων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων και την ανακαίνιση γραφείου με υπευθυνότητα και εγγυημένα αποτελέσματα θέτοντας υψηλά τον πήχη. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η σωστή μελέτη, με στόχο να γίνει μια ανακαίνιση καταστήματος σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τις ανάγκες σας. Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση, επιλέγουμε τα υλικά και οργανώνουμε την κατασκευή και τις εργασίες. Η ανακαίνιση επιβλέπεται από έμπειρους μηχανικούς, υπεύθυνους για το τελικό αποτελέσματα της εικόνας του καταστήματός σας. Η ανακαινίσεις καταστημάτων μπορεί να είναι είτε ολικές είτε τμηματικές.

Τα συνεργεία μας απαρτίζονται από άριστα καταρτισμένους τεχνίτες στον τομέα των ανακαινίσεων που θα εκπληρώσουν στο μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα τις απαιτήσεις των εργασιών στον χώρο σας. Όλες οι εργασίες είναι μελετημένες, με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν προσυμφωνηθεί και είμαστε δίπλα σας πριν και μετά την παράδοση του έργου.

Σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, ώστε να γίνει ομορφότερος και πιο ελκυστικός αυξάνοντας την επισκεψιμότητα.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την κατασκευή για την ανακαίνιση καταστημάτων, κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, μπάνιων, εσωτερικών χώρων, πολυκατοικιών, βιομηχανικών χώρων κ.ά. καλύπτοντας όλο το φάσμα εργασιών που απαιτούνται, ώστε να παρουσιάσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους προμηθευτές υλικών και μαζί με το τμήμα σχεδιασμού μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα με χαμηλό κόστος. Δεδομένου ότι η αγορά ακινήτου αποτελεί, δαπανηρή και δύσκολη υπόθεση στην εποχή μας, η ανακαίνιση - ανακατασκευή υπάρχοντος κτιρίου θεωρείται ιδανική λύση.

Το γραφείο μας εκπονεί πλήρη προϋπολογισμό της ανακαίνισης εκ των προτέρων.

Το γραφείο μας εκπονεί πλήρη προϋπολογισμό της ανακαίνισης εκ των προτέρων. Έτσι οι λεπτομέρειες σχεδιασμού και τα υλικά μπορούν να επιβεβαιωθούν πριν από κάθε αγορά. Ο πελάτης που μας αναθέτει το έργο, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκ των προτέρων για το κόστος των εργασιών και των υλικών.

Η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις μας επιτρέπει να γνωρίζουμε πως να πετύχουμε τον καλύτερο συνδυασμό κόστους-ποιότητας. Η γνώση αυτή είναι σε όφελος του πελάτη, καθώς εξοικονομεί τον χρόνο που χρειάζεται η έρευνα αγοράς για κάθε κομμάτι της ανακαίνισης. Εφόσον μείνετε ικανοποιημένοι από τον αρχικό σχεδιασμό θα προχωρήσουμε στην εκτέλεση των εργασιών ανακαίνισης. Στόχος μας είναι η διάρκεια της ανακαίνισης να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη ώστε το κατάστημα ή το γραφείο σας να παραμείνει κλειστό το μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

 

Ξεκινήστε το έργο σας!

Ανακαινίσεις κατοικιών

Η Conplus είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες στις ανακαινίσεις σπιτιών και γενικά εσωτερικών χώρων. Εκτελούνται εργασίες και επιτυγχάνεται αποτέλεσμα «με το κλειδί στο χέρι» στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Έχει χαρακτηριστεί ως εταιρία που συνδυάζει προσεκτικό σχεδιασμό και την υψηλή αισθητική, με τη λειτουργικότητα του χώρου και τις απαιτήσεις των πελατών της. Χρησιμοποιώντας υλικά με το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα, εναρμονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις με απώτερο στόχο το οικολογικό αποτέλεσμα και το σεβασμό στο περιβάλλον.

Η ανακαίνιση ενός χώρου είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση. Σε πολλές περιπτώσεις, είναι πολύ δυσκολότερο να ανακαινιστεί ένας χώρος από το να κατασκευαστεί από την αρχή.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών μια ανακαίνισης, πραγματοποιούνται «χειρουργικές» επεμβάσεις μέσα σε ένα χώρο και εμπλέκονται πολλές διαφορετικές ειδικότητας σε περιορισμένο χώρο. Χρειάζεται λοιπόν κάποιος που θα μπορεί να εγγυηθεί την αρτιότητα της κατασκευής, την καταλληλότητα του εργατικού προσωπικού καθώς και την τέλεια εφαρμογή όλων των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν.

Η εταιρία Conplus απευθύνεται σε ιδιώτες που θέλουν να ανακαινίσουν την κατοικία τους ή την επαγγελματική τους στέγη με ολοκληρωμένες προτάσεις που περιλαμβάνουν είτε μεμονωμένες εργασίες, είτε μια πλήρη ανακαίνιση χώρου.

Η ανάληψη εκ μέρους της εταιρίας μας όλων των οικοδομικών εργασιών της ανακαίνισης σπιτιού, εξοικονομεί χρόνο και χρήματα για τους πελάτες μας και απαλλάσσει από ατελείωτο άγχος. Διαθέτουμε συνεργεία για όλες τις ειδικότητες, που μπορούν και καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Αναλαμβάνουμε την αποπεράτωση ακινήτων σε όποιο στάδιο και αν βρίσκονται.

 

Περιγραφή εργασιών ανακαινίσεων

Αρχιτεκτονική – Διακοσμητική πρόταση
 1. Λεπτομερής μελέτη και ανάλυση των απαιτήσεων για ελαχιστοποίηση λαθών.
 2. Παρουσίαση των σχεδίων του έργου.
Αποξηλώσεις
 1. Γενική αποξήλωση σε δάπεδα, κουφώματα, τοιχοποιίες, κουζίνες, μπάνια κτλ.
 2. Αποκομιδή μπαζών, απομάκρυνση υλικών σε κάδους περισυλλογής και ανακύκλωσης.
• Οικοδομικές εργασίες
 1. Επιχρίσματα – σοβάδες
 2. Χωρίσματα – επενδύσεις γυψοσανίδας
 3. Ψευδοροφές
• Υδραυλικά
 1. Νέο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.
 2. Τοποθέτηση ειδών υγιεινής και μπαταριών μπάνιου και κουζίνας.
 3. Εγκαταστάσεις θέρμανσης παντός είδους.
• Ηλεκτρολογικά
 1. Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
 2. Αυτοματισμοί κάθε είδους.
• Δάπεδα
 1. Τοποθετήσεις πλακιδίων, laminate, πλαστικά δάπεδα
• Εσωτερικές – εξωτερικές επενδύσεις.
 1. Πέτρας, ξύλου, ταπετσαρίας
• Βαφές - Χρωματισμοί
• Συστήματα κουφωμάτων
• Σχεδιασμός και κατασκευή επίπλων
 1. Έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, σαλόνια, σύνθετα, εσωτερικές σκάλες κτλ.
• Θωρακισμένες πόρτες
• Τοποθέτηση και συντήρηση κλιματιστικών
• Ανακαίνιση μπάνιου, ανακαίνιση κουζίνας

Βιομηχανικά Κτίρια

Η Conplus στο κομμάτι των βιομηχανικών κτιρίων – αποθηκών έχει να επιδείξει αξιοπρόσεκτο έργο. Με κατασκευές, κατά κανόνα στη Θεσσαλονίκη, έχει δώσει δείγματα γραφής για το πώς η ίδια αντιλαμβάνεται το ρόλο, τη χρήση και την εικόνα των βιομηχανικών κτιρίων. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της κατασκευής των βιομηχανικών κτιρίων είναι η ταχύτητα αποπεράτωσης, με αποτέλεσμα το έργο να αρχίσει να αποδίδει το συντομότερο δυνατόν. Στην εταιρία μας πιστεύουμε ότι η προκατασκευαστική φάση είναι το σημαντικότερο κομμάτι ολόκληρου του έργου της κατασκευής του βιομηχανικού κτιρίου. Τα έργα της Conplus ακολουθούν πάντα τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα και τα προσυμφωνημένα κοστολόγια. Ξεκινούν και ολοκληρώνονται με αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα της κατασκευής και τις επιστημονικές τεχνικές.

Για την κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων συμβάλουν έμπειροι συνεργάτες της εταιρίας όπως αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι και άριστα εξειδικευμένα και εξοπλισμένα συνεργεία
Το βιομηχανικό κτίριο αποτελεί το κέλυφος ή περιγράφει τον χώρο στον οποίο εκτελούνται δραστηριότητες βιομηχανικής παραγωγής και αποθήκευσης.

Το βιομηχανικό κτίριο πρέπει να σχεδιάζεται ώστε να υπακούει στις εκάστοτε ανάγκες, να γεννάται ώστε να υποδέχεται την εσωτερική του λειτουργία με κάθε είδους πρόβλεψη ώστε να μπορεί να δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή που οι ανάγκες του αύριο θα απαιτήσουν χωρίς σπατάλη χρήματος, χρόνου χώρου και επίπτωσης στο περιβάλλον. Αυτό απαιτεί την έρευνα πολλών παραγόντων ώστε να οδηγηθούμε στον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός βιώσιμου βιομηχανικού κτιρίου σε μια εποχή άλλωστε που η οικονομία και η κοινωνία της απαιτεί σκέψεις και ενέργειες λιτές και βιώσιμες.

Τα έργα αφορούν όλες τις κατηγορίες, όπως:

 • Κτίρια με μεταλλικό σκελετό οικιστικής ανάπτυξης (εμπορικά κτίρια)
 • Εργοστάσια
 • Ηλεκτρομηχανολογικά έργα – δίκτυα,
 • Φωτοβολταϊκά συστήματα
 • Δημόσια έργα - σχολικά συγκροτήματα
 • Αποθηκευτικοί χώροι
 • Πολυόροφα σύμμεικτα κτίρια για γραφειακή χρήση ή χρήση κατοικίας
 • Ειδικά κτίρια (κέντρα διασκέδασης, εκθεσιακοί χώροι, αθλητικές εγκαταστάσεις, αγροτικές και κτηνοτροφικές μονάδες)

Κτίρια υψηλής ποιότητας, με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, άριστα υλικά και ανέγερση από έμπειρο τεχνικό προσωπικό στο μικρότερο χρόνο κατασκευής, με μειωμένο κόστος, αντοχή στο χρόνο, σύστημα πυρασφάλειας, αντισεισμικότητα, υψηλή λειτουργικότητα και (μοντέρνα) κατασκευή.

 

Ξεκινήστε το έργο σας!

Ενεργειακά πιστοποιητικά

Η εταιρία μας αποτελούμενη από έμπειρους μηχανικούς και ενεργειακούς επιθεωρητές αναλαμβάνει πλήρως την έκδοση του ενεργειακού πιστοποιητικού της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό που συχνά αποκαλείται και Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) είναι ένα έγγραφο που αποτυπώνει και δηλώνει την ενεργειακή κατανάλωση των κτηρίων ή τμημάτων αυτών. Το Ενεργειακό Πιστοποιητικό εκδίδεται αποκλειστικά από Ενεργειακούς Επιθεωρητές, οι οποίοι ουσιαστικά είναι Μηχανικοί που έχουν μετεκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από το Υπουργείο. Για να εκδοθεί ένα Ενεργειακό Πιστοποιητικό θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μια επί τόπου αυτοψία του χώρου, ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και μετρήσεις.

Όταν εκδοθεί το Ενεργειακό Πιστοποιητικό του κτηρίου, θα καταταχθεί σε μια από τις ενεργειακές κατηγορίες που έχει καθορίσει το Υ.ΠΕΚ.Α., ενώ ταυτόχρονα θα περιλαμβάνει και συστάσεις του επιθεωρητή (μη δεσμευτικές) για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου, με τελικό σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας.

Πρέπει να γνωρίζετε πως το Ενεργειακό Πιστοποιητικό είναι πλέον απαραίτητο για την πώληση ή την μίσθωση κάθε κτηρίου μεγαλύτερου των 50 m², σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 100/2010. Επίσης είναι υποχρεωτικό να εκδώσετε Ενεργειακό Πιστοποιητικό σε περίπτωση που ενταχθείτε στο Εξοικονόμηση κατ Οίκον, ανεξάρτητα από την έκταση του κτηρίου.

Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης απεικονίζει την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου, σύμφωνα με την εκτιμώμενη κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας. Με το ΠΕΑ το κάθε κτίριο κατατάσσεται σε ενεργειακή κατηγορία (υπάρχουν εννέα κατηγορίες, από Α+ έως Η), ενώ ο Ενεργειακός Επιθεωρητής καταγράφει και συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου.

Εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια

Ο τομέας των κτιρίων και των μεταφορών αποτελούν τους μεγαλύτερους καταναλωτές ενέργειας στη χώρα. Τα κτίρια στην Ελλάδα ευθύνονται περίπου για το 36% της συνολικής ενεργειακής κατανάλωσης. Ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους τα ελληνικά κτίρια είναι ιδιαιτέρως ενεργοβόρα είναι η παλαιότητά τους και η μη ενσωμάτωση σύγχρονης τεχνολογίας σε αυτά, λόγω έλλειψης σχετικής νομοθεσίας τα τελευταία 30 χρόνια.

Περισσότερα από αυτά τα κτίρια αντιμετωπίζουν θέματα όπως:

 • μερική ή παντελή έλλειψη θερμομόνωσης,
 • παλαιάς τεχνολογίας κουφώματα (πλαίσια, μονοί υαλοπίνακες),
 • ελλιπή ηλιοπροστασία των νότιων και δυτικών όψεών τους,
 • μη επαρκή αξιοποίηση του υψηλού ηλιακού δυναμικού της χώρας,
 • ανεπαρκή συντήρηση των συστημάτων θέρμανσης/κλιματισμού με αποτέλεσμα χαμηλή απόδοση.

Στην κατεύθυνση αυτή, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (Υ.Π.Ε.Κ.Α.) ολοκληρώνοντας το θεσμικό πλαίσιο για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, προχωράει, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μία δέσμη οικονομικών κινήτρων προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του οικιακού τομέα, μέσω του Προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον».

 

Ξεκινήστε το έργο σας!

Εργασίες - Μελέτες

Το γραφείο μας έχει την δυνατότητα να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες όπως:

 • Διοίκησης έργου (Project Management)
 • Συμβούλου έργου
 • Κύριου μελετητή έργου
 • Μελετητή εξειδικευμένου έργου τεχνικών εγκαταστάσεων
 • Επιβλέποντος έργου
 • Τεχνικού Ασφαλείας

Παρακολουθεί τις ανάγκες των πελατών και τις εξελίξεις της Τεχνολογίας και της Νομοθεσίας, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες που να εξασφαλίζουν συνεχή ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών.

Η τεχνική κατάρτιση και η εμπειρία των μελών του γραφείου συνεχώς ισχυροποιείται, μέσω της διαρκούς ενημέρωσης στους τομείς των νέων τεχνολογιών, των νέων υλικών και της νομοθεσίας. Οι μελέτες που εκπονούνται χαρακτηρίζονται από λειτουργικότητα και υψηλή σχεδιαστική αντίληψη.

ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Το γραφείο μας αναλαμβάνει επίσης την εκπόνηση όλων των απαραίτητων μελετών για την έκδοση της οικοδομικής σας αδείας. Έχοντας συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη στοχεύουμε στην ικανοποίηση όλων των αναγκών του και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Αναλαμβάνουμε την εκπόνηση των παρακάτω μελετών στη φάση της έκδοσης νέας οικοδομικής άδειας και μελετών εφαρμογής:

 • Αρχιτεκτονική
 • Στατική
 • Τοπογραφικού
 • Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου
 • Φωτοτεχνίας
 • Ενεργειακή απόδοση κατά ΚΕΝΑΚ
 • Ηλεκτρολογικής Εγκατάστασης
 • Υδραυλικής Εγκατάστασης
 • Αποχέτευση
 • Καυσίμου Αερίου
 • Θέρμανσης
 • Κατανομής Δαπανών Κεντρικής Θέρμανσης
 • Κλιματισμού
 • Αερισμού
 • Πυροπροστασίας
 • Ανελκυστήρων
 • Πισίνας
 • Χρονικού Προγραμματισμού Έργου
 • Ύδρευσης
 • Αποχέτευσης
 • Θερμικών απωλειών
 • Κεντρικής θέρμανσης
 • Ψυχομετρίας
 • Πυρασφάλειας
 • Καυσίμων αερίων
 • Εξοικονόμησης ενέργειας
 • Ανελκυστήρων
 • Κατανομής Δαπανών
 • Ηλεκτρολογικές
 • Εφαρμογής
 • Δήλωση ημιυπαίθριων χώρων Ν3843/2010 (υπόγεια, γκαράζ, μπαλκόνια)
 • Νομιμοποίηση αυθαιρέτων Ν4014/2011 & Ν4178/2013
 • Ενεργειακές
 • Περιβαλλοντικές
 • Καταλληλόλητας ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού
 • Πιστοποιητικό καταλληλότητας υγειονομικού (για άδεια λειτουργίας καταστήματος)
 • Διάθεσης υγρών αποβλήτων (για άδεια λειτουργίας επαγγελματικών εργαστηρίων και βιομηχανιών)
 • Φωτοβολταϊκών, χωροθετήσεις panel, μονογραμμικό διάγραμμα
 • Διάγραμμα ροής επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος

 

Ξεκινήστε το έργο σας!

Έχετε μια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια! Eπικοινωνήστε μαζί μας

Follow us

Newsletter

Style Selector

Layout Style

Predefined Colors

Background Image